Om oss

Företaget Proffssystern i Stockholm AB har lång erfarenhet inom vård och omsorg av äldre och funktionshindrade. Vi fokuserar ständigt på att tillfredställa den enskildes behov på bästa möjliga sätt och med bästa kvalitet. Vårt mål är att kunna ge varje individ ett gott och tryggt liv för att kunna bo kvar hemma. Vi lägger stor vikt på kundens rutiner och vanor då vi anser att det är en viktig aspekt för ett väl fungerande samarbete.

Känn dig trygg!

Vi vill att individen med hjälp av våra hemtjänstinsatser ska ha möjlighet att kunna bevara sin nuvarande funktion och stimulera de mindre fungerade funktionerna. Vi på Proffssystern erbjuder även en mångkulturell insats där du med etnisk bakgrund kan känna dig trygg och kan bevara din tradition samt religion med omsorg och respekt.

Vi anpassar och knyter en detaljerad genomförandeplan till dig för att säkerställa att just dina behov uppfylls i bästa möjliga mån. Vi erbjuder: LSS, Hemtjänst, hushållsnära tjänster, avlösarservice, ledsagning samt bemanning/uthyrning av vårdpersonal.

Våra kontor

- Huvudkontor: Vasavägen 33, Järfälla
- Finspångsvägen 1, Upplands Väsby
- Östervägen 71, Kungsängen
- Bagartorpsringen 26, Solna
- Finlandsgatan 68, Kista Stockholm